Luxor 180 Dorsolomber Korse, sırt (dorso) ve bel (lomber) bölgelerinin desteklenmesine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmış, standart/tek beden yapıda medikal bir korse modelidir. Ayarlanabilir omuz ve ön bağlantı bantları sayesinde farklı vücut ölçülerine uyum sağlayacak şekilde kullanılabilir.
Beden: Standart / Tek Beden (Bedensiz). Ayarlanabilir yapısı sayesinde farklı vücut ölçülerine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
Balen Yapısı: Ön bölümde 2, arka bölümde 4 adet balen bulunur. Arka bölümdeki balen yapısı 2 adet çelik çubuk ile desteklenmiştir.
Yıkama Talimatı: Soğuk suda sabunla elde yıkayınız, iyice durulayınız ve sıkmadan oda sıcaklığında kurutunuz. Çamaşır veya kurutma makinesinde yıkamayınız.
Uyarı: Kızarıklık veya irritasyon oluşması halinde kullanmayı bırakınız ve doktorunuza danışınız. Uyku sırasında kullanılması tavsiye edilmez.
Hava geçiren gözenekli elastik kumaş yapıAyarlanabilir omuz bantlarıÖn bölümde cırtlı (velcro) bağlantı sistemiÖnde 2 adet balenArkada 4 adet balenArka bölümde 2 adet çelik destek çubuğuStandart / tek beden tasarım
Bu ürün bir tedavi aracı değildir ve hastalıkları teşhis, tedavi, iyileştirme veya önleme amacıyla kullanılmaz. Bu açıklamada yer alan bilgiler, yalnızca bilgilendirme amacıyla sunulmuş olup, herhangi bir sağlık beyanı veya kesin fayda taahhüdü içermemektedir.
Herhangi bir sağlık sorununuz varsa veya tedavi sürecindeyseniz, bu ürünü kullanmadan önce mutlaka doktorunuza veya ilgili sağlık uzmanına danışınız. Ürünün kullanımı, kişinin sağlık durumuna ve doktorunun önerisine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.